Melissa Manchester ‎– Hey Ricky Daha büyük görüntüle

Melissa Manchester ‎– Hey Ricky





Detaylı Bilgi

Dikkat: Stoktaki son ürün!

 50,00 TL

Detaylı Bilgi

A1 You Should Hear How She Talks About You 4:15
A2 Slowly 3:26
A3 Hey Ricky (You're A Low-Down Heel) 4:16
A4 I'll Always Love You 3:29
A5 Race To The End 3:47
B1 Wish We Were Heroes 4:08
B2 Come In From The Rain 4:20
B3 Looking For The Perfect Ahh 3:13
B4 Your Place Or Mine 3:51
B5 Someone To Watch Over Me 3:52